26-01-10

Bezoek ook Brugge en Knokke-Heist

Steden in de buurt?

hotels in knokke

Als u een badplaats in België bezoekt, is een bezoek aan een Knokke-Heist hotel onmisbaar. Knokke ligt dicht bij de Nederlandse grens en is gescheiden van Nederland door het "Natuurpark Zwin '. Deze stad heeft een aantal historische monumenten en prachtige panoramische scènes. U kunt beginnen met een bezoek aan de molens van deze stad. Als een onderbreking van de normale toeristische attracties, kunt u de Vlindertuin bezoeken. U kunt er ook heerlijk shoppen in de belangrijke winkelstraten zoals de Dumortierlaan, de Kustlaan en de Lippenslaan tijdens een verblijf in een Knokke-Heist hotel.

hotels in brugge

Brugge is ongetwijfeld de mooiste stad van België. Toeristen die hun vakantie doorbrengen in Hotel Brügge verwijzen trots naar Brugge als het 'Venetië van het Noorden'. De beste manier om deze fascinerende stad te verkennen is te voet of met een tochtje op een rondvaartboot. De twee centrale pleinen zijn de Markt en de Burg, die beide worden omringd door een spectaculaire architectuur. Na enkele bezienswaardigheden kunt u genieten van winkelen en zeker niet te vergeten de heerlijke chocolade. Een trip to bruges zal altijd een aangename verrassing zijn.

23:19 Gepost door Hotel in Blankenberge in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels, vakantie, bezoek, brugge, knokke |  Facebook |

Hotels in Blankenberge

hotels in blankenberge

De beste hotels in Blankenberge

Best Western Hotel Richmond Thonnon

Hotel Richmond Thonnon is gelegen in het centrum van de stad op slechts een korte afstand van het strand. De kamers van dit Blankenberge hotel bieden totaal comfort en zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten. Afgezien van de kamers, in dit Blankenberge hotel kunt u genieten van een ontspannen sfeer en een overheerlijk restaurant. Faciliteiten zoals sauna en solarlium zijn ook beschikbaar.

Hotel Malecot

Hotel Malecot, heeft 30 luxueuze en comfortabele kamers. Dit Blankenberge Hotel is gebouwd in 1898 en combineert traditie met modern comfort en diensten. Tot de aantrekkelijke hotelfaciliteiten behoort ook een parkeerplaats, niet het minste in deze drukke stad.

Hotel Pacific

Hotel Pacific, ligt zeer dicht bij het strand en dichtbij het centrum en trainstation van de stad. Er zijn 18 comfortabele kamers in dit Hotel Blankenberge en hotelfaciliteiten omvatten een zonnig terras, fitnesscentrum en solarium.

23:16 Gepost door Hotel in Blankenberge in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels, blankenberge, pacific, malecot, richmond thonnon |  Facebook |